Hjälpwebb

Ångra ändringar

Funktionen Ångra ändringar låter dig gå tillbaka till det utseende och innehåll sidan hade när du först klickade i redigeringsytan för att ändra något. Om du lämnar sidan under arbetets gång, exempelvis genom att gå till en annan sida i redigeringsläget, eller om du publicerar eller går online, kan du inte längre använda funktionen.

Så här gör du

Klicka på ikonen Redigera i verktygslisten och välj Ångra ändringar. Sidan kommer nu laddas om och återgå till den status den hade när du först gick till den.

Ångra alla

För att ångra din allra senaste ändring och inte allt du gjort, kan du klicka på Ångra längst upp till höger i redigeringsytan. Den blå rutan visas under 15 sekunder efter att du gjort en ändring på sidan.

Avbryt 

Om du exempelvis har lagt till en modul som du ångrar och väljer avbryt, så visas följande ruta:

Avbryt

Om du bockar i rutan "Visa inte detta meddelande igen" så slipper du denna dialog när du väljer avbryt nästa gång. Du kan också gå till Personliga inställningar via ikonen längst ner i sidolisten och stänga av denna varning.

Personliga inställningar

Denna sida publicerades: 2019-02-13

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Missa inga nya rön, tips och tricks! Prenumerera på insite!

Hitta till oss!

SiteVision AB (huvudkontor)
Drottninggatan 18A
702 10 Örebro

Info: 019-17 30 30
Support: 019-17 30 39

Senaste Tweets