Egenskaper på sida

Under redigeringsikonen finns ett alternativ för Egenskaper. Här hittar du information och inställningar för sidan du befinner dig i redigeringsläge. Du kan till exempel ange metadata för den här sidan och ställa in den som har åtkomst till den.

Egenskaper under egenskapsikonen

Kategorier

Under Egenskaper hittar du flikarna Allmänt, Utseende, Säkerhet, Funktionalitet och Integration, som återigen innehåller inställningspaneler.

Läs mer om inställningar via egenskaperna på en sida.

Kategorier under valet Egenskaper

Översikt paneler

Överst till höger hittar du ikonen översikt paneler (ser ut som en kub).

Via denna ikon kan du komma tillbaka till översikten över de tillgängliga panelerna för Egenskaper.

Översikt paneler

Välj panel

Du kan klicka på förstoringsglaset för att söka bland de tillgängliga panelerna. Om du till exempel inte vet vilken kategori du hittar prenumeration under kan du söka efter det istället