Kategorin Utseende

Webbplatsinställningar innehåller de centrala inställningarna för webbplatsen du befinner dig på. Du kommer åt inställningarna för webbplatsen från samtliga sidor i strukturen, under förutsättning att du har rätt behörighet.

Under kategorin Utseende hittar du panelen för Färger, Formatmallar, Punktlistor, Bildstorlekar, Tabelltyper, Länkar och Dekorationer.

Kategorin Utseende

Denna funktion kräver att du har behörigheten "Hantera webbplatsinställningar"

Denna sida publicerades: 2016-05-10