Kategorin Allmänt

Webbplatsinställningar innehåller de centrala inställningarna för webbplatsen du befinner dig på. Du kommer åt inställningarna för webbplatsen från samtliga sidor i strukturen, under förutsättning att du har rätt behörighet.

Under Webbplatsinställningar och kategorin Allmänt hittar du panelerna för Adresser, E-post, Alias, Landningssidor, Tillgänglighet, Inställningar, Översättningar och Cloud.

Kategorin Allmänt

Denna funktion kräver att du har behörigheten "Hantera webbplatsinställningar"

Denna sida publicerades: 2017-03-06