Kategorin Säkerhet

Webbplatsinställningar innehåller de centrala inställningarna för webbplatsen du befinner dig på. Du kommer åt inställningarna för webbplatsen från samtliga sidor i strukturen, under förutsättning att du har rätt behörighet.

Under kategorin Säkerhet hittar du panelen för Användare, Roller, Virtuella grupper, Katalogtjänster , Filstorlekar och Inloggning.

Kategorin Säkerhet

Denna funktion kräver att du har behörigheten "Hantera webbplatsinställningar"

Denna sida publicerades: 2017-03-06