Kategorin Funktioner

Webbplatsinställningar innehåller de centrala inställningarna för webbplatsen du befinner dig på. Du kommer åt inställningarna för webbplatsen från samtliga sidor i strukturen, under förutsättning att du har rätt behörighet.

Under kategorin Funktioner hittar du panelen för Sök, Egna index, Arbetsflöden, Social Collaboration, Anpassa innehåll, Artikelgenvägar, Länkkontroll, Bäst före, HTML-export och Länktyper.

Funktioner

Denna sida publicerades: 2016-11-01