Kategorin Integration

Webbplatsinställningar innehåller de centrala inställningarna för webbplatsen du befinner dig på. Du kommer åt inställningarna för webbplatsen från samtliga sidor i strukturen, under förutsättning att du har rätt behörighet.

Under Webbplatsinställningar och kategorin Integration hittar du panelerna för Google analytics, Vizzit, Validera text, E-plikt, SMS, Captcha, RSS, SharePoint och REST-API.

Kategorin Integration

Denna funktion kräver att du har behörigheten "Hantera webbplatsinställningar"

Denna sida publicerades: 2017-03-06