Kategorin Integration

Webbplatsinställningar innehåller de centrala inställningarna för webbplatsen du befinner dig på. Du kommer åt inställningarna för webbplatsen från samtliga sidor i strukturen, under förutsättning att du har rätt behörighet.

Under Webbplatsinställningar och kategorin Integration hittar du panelerna för Google webbanalys, Vizzit, Validera text, E-plikt, SMS, Captcha, RSS, SharePoint, Storm Commerce, REST-API och Mobilapp.

Kategorin Integration

Denna funktion kräver att du har behörigheten "Hantera webbplatsinställningar"