Panelen Information

Lista med information om sidan du befinner dig på

Allmänt

Genom att klicka på panelen Information kommer du till en sammanställning av information för sidan. Här kan du se vem som skapade och publicerade sidan och när det gjordes. Adressen du ser utgör en direktlänk till sidan. Längst ner ser du ett id-nummer som är unikt för just den här sidan.

Övrigt

Eftersom länkning mellan sidor och strukturer är en viktig del av webbplatsen och navigationen kan det vara bra att ha koll på vilka sidor som länkar till den sida du befinner dig på. Det kan du göra genom att klicka på länken Visa sidor och övriga objekt som länkar till denna. En lista fälls ut som visar de sidor och objekt som länkar till sidan du befinner dig på. Till vänster har du sökvägen till sidan eller objektet och till höger ser du vem som skapat länken.

Klicka på länken för att visa sidans referenser.

Det kan vara bra att kolla över vilka andra sidor och objekt som länkar till sidan innan du gör större förändringar, och självklart innan du tar bort en sida. Brutna länkar gör ingen glad.

Denna sida publicerades: 2016-11-14