Panelen Sidvisningar

Sidvisningar ger redaktörer ett enkelt gränssnitt för att snabbt kunna se om någon besöker de sidor som de arbetar med. För mer avancerade analyser hänvisas till externa vertyg som Google Analytics, Vizzit eller loggparsningsverktyg.

Sidvisningar

Här kan du se sidvisningar per dag, vecka, månad och/eller år.

Spara som bild

Om du vill spara diagrammet över sidvisningarna som en bild så klickar du på knappen Spara som bild. En png-bild laddas då hem till din dator men namnet:
<Namn på webbplats> - statistics.png

För att se sidvisningar krävs det att du har behörigheten "Skriv" på den aktuella sidan.

Denna sida publicerades: 2017-02-28