Panelen Google Webbanalys

Här kan du göra inställningar för Google Analytics och Google Tag Manager. Du kommer åt inställningarna för webbplatsen från samtliga sidor i strukturen, under förutsättning att du har rätt behörighet.

Google Webbanalys

Google analytics

Under inställningarna för Google Analytics kan du enkelt lägga till ditt spårnings-id från ditt Google analytics konto. Du behöver ha ett konto hos Google Analytics för att kunna använda den här funktionen.

Bocka i Använd Google Analytics så visas ytterligare en inställning.

Spårnings-id

Ange ditt spårningsid från ditt Google analytics-konto.

Google Tag Manager

Under inställningarna för Google Tag Manager kan du enkelt lägga till ditt iD. Det är Behållarens ID i formatet (GTM-XXXXX)

Bocka i Använd Google Tag Manager så visas ytterligare en inställning.

Behållarens ID (GTM-XXXXX)

Ange ditt ID från ditt Google Tag Manager-konto.

Denna funktion kräver att du har behörigheten "Hantera webbplatsinställningar"

Denna sida publicerades: 2017-12-13