Panelen Google Analytics

Här kan du göra inställningar för Google Analytics. Du kommer åt inställningarna för webbplatsen från samtliga sidor i strukturen, under förutsättning att du har rätt behörighet.

Google Analytics

Google analytics

Under inställningarna för Google Analytics kan du enkelt lägga till ditt spårnings-id från ditt Google analytics konto. Du behöver ha ett konto hos Google Analytics för att kunna använda den här funktionen.

Bocka i Använd Google Analytics så visas ytterligare en inställning.

Spårnings-id

Ange ditt spårningsid från ditt Google analytics-konto.

Denna funktion kräver att du har behörigheten "Hantera webbplatsinställningar"

Denna sida publicerades: 2016-02-12