Egenskaper på en modul - Sök

När du högerklickar på en modul kan du längst ned välja att gå till modulens egenskaper.

Egenskapsdialog på modul

För att komma åt egenskaperna för modulen och dess verktygsfält klickar du på menyvalet i övre vänstra hörnet Där väljer du sedan Sök.

Egenskaper på modul - menyval

Egenskaper/Sök

Vid vissa tillfällen kan redaktören behöva stänga av indexeringen av moduler. Exempelvis om du inte vill ha träff på sidan med nyhetslistningen utan på själva artikeln.

Inställningen är avmarkerad som standard när du lägger ut nya moduler av länklista, nyheter och blogg från och med 4.1.1.

Dialogruta för sök på modulegenskaper

Du kan även bocka i denna ruta i mallen - om du exempelvis använder modulen Relaterad information som skriver ut länkar och du vill ha dessa sökbara.

Denna sida publicerades: 2017-05-16