Meny - Avansert

Menymodulen er en av flere menymoduler som er tilgjengelige i Sitevision. Menyene gjenspeiler nettstedets struktur slik at den besøkende kan navigere rundt på sidene, og er vanligvis plassert i en av malene. Sider, lenkesider, struktursider og artikler vises i menyen. Mapper, arkiver og strukturmapper vises ikke, da de kun holder sider og artikler.

Maler

Bruk egen mal for vertikal/horisontal meny

I visningen Avansert finner du malen for menymodulen. Her kan du definere i detalj hvordan menyen skal fungere. Malen bruker skriptspråket Velocity og Sitevisions offentlige API. Menymodulen bruker en rekke tilgjengelige elementer.

Fliken inställningar

Hjelp med skripting er ikke inkludert i supportavtalen.