Arrangementskalender - Generelt

Under fanen Generelt kan du angi hvordan kalenderen skal oppføre seg:

Allmänt

Innstillinger

Her angir du om kalenderen skal vise en lenke til gamle måneder, ukenumre og helger.

Vis lenke til foreldede måneder

Kryss av her hvis du vil vise en lenke til måneder som allerede har passert under kalenderen.

Länk till tidigare månader

Vis ukenumre

Kryss av hvis du vil vise ukenumre til venstre for kalenderen.

Visa veckonummer

Vis helger

Kryss av her for å vise lørdag og søndag som dager i kalenderen.

Visa veckoslut

Uken starter med

Her velger du hvilken ukedag kalenderen skal starte med, mandag eller søndag.

Initial tidsperiode

Her velger du tidsperioden som skal vises når den besøkende ikke har gjort noen valg i kalenderen. Hvis du ikke har så mange arrangementer, kan du velge å angi antall dager, og hvis du har mange arrangementer, velger du resten av dagen.

• Resten av måneden - viser resten av måneden. Husk at hvis det er i slutten av måneden, kan det hende at det ikke vises noen arrangementer, siden denne innstillingen bare viser de kommende arrangementene i måneden.
  • Restenav uken - viser resten av uken.
  • Restenav dagen - viser resten av dagen.
  • Angiantall dager - viser antall dager fremover i tid. Kanskje det mest praktiske valget, siden det håndterer skjøter på tvers av måneder/uker/dager.

Tabellens beskrivelsestekst

Her velger du om du vil bruke tabellbeskrivelsestekst eller ikke.