Arrangementskalender - Kilde til arrangementer

Evenemangskälla

Velg kilde for hendelsen

Velg siden der arrangementskalenderen ligger. Klikk på modulikonet for å vise en struktur på nettstedet der du kan peke på riktig side og arkiv.

Arrangementskalenderen og nyhetsmodulen må være på samme side og i riktig rekkefølge.

Velg metadatafelter

Her identifiserer du metadatafeltene Fra- og Til-dato som du har opprettet på posten. Under Fra-dato velger du metadatafeltet du har opprettet for Fra-dato og Til-dato.

Vær oppmerksom på at det er viktig at datoene er angitt med både dato og klokkeslett for at kalenderen skal fungere korrekt.

For å sette opp arrangementskalenderen må du bruke både metadata- og nyhetsmodulen.