Responsiv webb på ett grid

Responsiv webb

Visa bara i brytpunkter

Om man väljer att en modul/layout ska visas i en brytpunkt så kommer den enbart att synas i just den brytpunkten och inga andra.

Exempelvis om man väljer en brytpunkt som heter Tablet så kommer denna modul/layout bara att synas när brytpunktens kriterier uppfylls. Brytpunkter ställs in på Egenskaper för webbplats/Utseende/Responsiv webb.

Dölj i brytpunkter

Väljer man att en brytpunkt ska döljas i en breakpoint så kommer den att synas i alla andra brytpunkter utom den/de man har valt.

OBS! Tänk på att man bara döljer innehåll. Allt innehåll laddas trots att man har begränsat vad som ska synas.

Behörighet! För att se denna flik krävs det att man har aktiverat Responsiv webb på webbplatsen och att man har behörigheten "Använda responsiv webb".