Inmatningsfält

Här lägger du till de inmatningsfält som ska visas för användaren. Användaren kan enbart se och ändra sina egna uppgifter.

Attributen Förnamn, Efternamn och E-postadress visas som standardinställning. Här går det att lägga till attribut som finns i schemahanteraren i SiteVision.

Fliken inmatningsfält
För att lägga till ett inmatningsfält så klickar man på plusknappen. Ett nytt fönster öppnas:
Skapa nytt fält

Här kan du välja olika typer av fält:

• Textfält - ett inmatningsfält i text. Kan exempelvis användas för att ange om en användare vill ha specialkost vid en konferens.
  • Kryssruta - en kryssruta om man exempelvis vill bocka i att man godkänt ett villkor eller för att bli mottagare av ett nyhetsbrev

Använd egen objektklass som finns i katalogen

Denna kryssar du i om du vill lägga till en egen objektklass. Exempelvis om ni har utökat schema för att lägga till egna attribut i sin katalog. Fyll  i användarklassen här. Då går det att nyttja alla attribut som hör till den användarklassen också, förutom de som finns i schemahanteraren i SiteVision.