E-postmottagare

E-postmottagare används när svaret på frågan ska skickas till olika mottagare när det gäller tex olika områden. Exempelvis om en besökare anmäler sitt intresse för en viss avdelning (IT) i företaget så ska svaret gå till IT-avdelningen.

Denna fråga kan inte ersätta mottagaren av hela formuläret, den måste alltid anges.

Skärmdump på E-postmottagare

Fliken Mottagare

Under denna flik finns inställningar som enbart gäller e-postmottagare.

Fö att ange mottagare, klicka på plusknappen och fyll i beskrivning (alternativet som syns i formuläret) och e-postadress (dit svaret ska skickas).

Skärmdump på fliken Mottagare för E-postmottagare