Inbjudan

Skärmdump av alternativet Inbjudan
Under denna flik skickar man iväg en inbjudan med e-post till de deltagare man bjudit in till enkäten under fliken Deltagare. Om nya deltagare läggs till efter det att inbjudningar skickats iväg så måste administratören gå in under denna funktion igen och skicka iväg nya inbjudningar. Den nya inbjudan kommer dock endast att skickas till de nya deltagarna (varje deltagare kommer alltså aldrig att få mer än en inbjudan hur många gånger än administratören skickar iväg inbjudningar)