Licenser

För att Sitevision ska fungera krävs det att du har en fungerande licens. Du beställer licenser genom att ringa till din säljkontakt på Sitevision eller via Självservice sektionen på Mina Sidor.

När du har fått en licensfil så lägger du på licensen på panelen Licenser på serverobjektet.

Det krävs att du är inloggad med systemanvändaren för att nå serverobjektet.