Mobilapp

Mobilappen finns tillgänglig för alla kunder som kör Sitevision intranät. Innehållet i mobilappen är en förenklad och mobilanpassad version av ert webbaserade intranät. De stora fördelarna med att ha mobilappen aktiverad för sitt intranät är:

• Mobilitet
  • Push-notifieringarna

När du notifieras om en händelse så använder appen enhetens inbyggda notisfunktion. Nedan ser du ett exempel på en notis på en iPhone 11 Pro. Vad du kan notifieras om kan du se i Panelen Mobilapp.

När du loggat in i appen så kommer du till en startsida innehållande inlägg samt de nyhetsarkiv som är exponerade ut till appen. I exemplet nedan finns det två arkiv (Nyhetsarkiv och Driftstörningar) som syns i appen.

Inlägg från aktivitetsflödet

Inläggen som syns är samma inlägg du ser i webbversionen. Inläggen som visas är bland annat från kollegor du följer, grupper du är med i samt om någon skriver till dig.

Aktivitetsflöde

Till varje inlägg i appen kan du gilla och kommentera.

Du kan själv bestämma vilken färg du vill ha i din app. Du kan även välja en egen logga som visas på inloggningssidan. För mer info om detta gå till Panelen Mobilapp

Push-notifiering av nyhet

I samband med att en nyhet/artikel publiceras kan du välja att skicka ut en push-notis till intranätets app-användare. Det gör du genom att klicka i rutan "Skicka push-notifieringar till mobila användare" innan du publicerar nyheten.

Push-notifiering av nyhet

Mobila användare kommer få att få en notifiering direkt i mobil-appen som talar om att en ny artikel har publicerats. Användaren kan välja Visa artikel för att komma direkt till nyheten, eller Avrbyt för att stänga ner dialogrutan.

Mina grupper

Här kan du se vilka grupper du som anvämndare är medlem i. Grupperna sorteras efter uppdateringsdatum, vilket innebär att de grupper som har aktivitet kommer att visas överst. Till höger om gruppnamnet kan du se om gruppen har nya notifieringar som du ännu inte tagit del av.

Grupper

Notifikationer

I appen kan du även se vilka historiska notifikationer du fått. Där kan du klicka på respektive notis och komma till den.

Notiser

Sök

I appen kan du söka efter dina kollegor.

Sök