En grupp kan vara av olika typ beroende på syfte. Som gruppadministratör så kan du ändra grupptypen.
Klicka på knappen "Hantera grupp" och välj sedan i listan bland grupptyperna.

Behörighetsinställningarna på en gruppsida gäller före grupptypen. En gruppsida tillhörande en sluten grupp som sätts som publik kan ses av samtliga besökare. Enstaka användare som läggs till och kopplas till en roll på sidan ser innehållet utan vara medlem i gruppen.
För att kunna ändra grupptyp till Sluten grupp så krävs behörigheten Skapa slutna grupper.
Modul för att ändra grupptyp:
Sidan uppdaterad:
Nästa generations publiceringsverktyg är här!