Som gruppadminstratör kan du ändra statusen för en grupp. Det innebär att du kan "arkivera" gruppen och dess innehåll.
En aktiv grupp är öppen för samarbete och alla funktioner exempelvis inlägg, kommentarer och filhantering är påslagna enligt inställningarna för grupptypen.
Som gruppadministratör kan du klicka på knappen "Hantera grupp" och välja att inaktivera gruppen.

En inaktiverad grupp är stängd för samarbete och alla funktioner är avslagna oavsett grupptyp. Som gruppadministratör kan du klicka på knappen "Hantera grupp" och aktivera gruppen på nytt.

Modul som används för att ändra status:
Sidan uppdaterad:
Nästa generations publiceringsverktyg är här!