Panelen Användarindex

Användarindexet innehåller information som blir tillgänglig via sökningar på federerade användare.

Sökindex

Här kan du se sökindexets totala storlek och hur många objekt det innehåller. Som objekt räknas SAML-användare/CAS-användare eller övriga federerade användare.

Sökvägen visa var indexet ligger i serverns filstruktur och gör det möjligt att ta bort det specifika indexet manuellt.

Användarindex

Sökfråga

Klicka på knappen Sökfråga för att ställa en sökfråga och få fram fullständig information om sökindexet eller för att söka fram det som finns i sökindexet för en specifik användare.

För att få tillgång till användarindexet krävs licens för Social Collaboration.

Denna sida publicerades: 2017-11-14