Lägg till mottagare

Mottagare

Genom att klicka på länken Lägg till mottagare så öppnas en ny vy. Här kan du lägga till mottagare på tre sätt:

1. Användare eller grupp - Här pekar du ut en användare eller en grupp i befintlig katalogtjänst. Du kan antingen söka eller bläddra fram den person som du vill ha som mottagare.

Användare eller grupp

2. E-postadress - Fyll själv i en e-postadress i fältet.

ange e-postadress

3. Metadata - Här väljer du bland metadata som kan hämta e-postadress automatiskt (som exempelvis Sidansvarig, Senast publicerad av)

Metadata

Denna sida publicerades: 2016-11-01