Panelen Webbplatsarkiv

Under denna flik kan du vilka webbplatsarkiv (sva-filer) som finns på din server.

Det går att exportera en webbplats för att använda för backup eller som en kopia. Exporten är en kopia av den ursprungliga webbplatsen. Resultatet av en export blir ett webbplatsarkiv (sva-filer).

Exporten tar inte med personliga inställningar som t.ex. om en användare valt att en specifik portlet ska vara maximerad/minimera eller om valbara vyer används på webbplatsen där användaren gjort en begränsning på vad denne önskar ska visas.

Vill du ha en exakt kopia för en testserver, kika på vår guide för export/import.

Ta bort export

Genom att markera ett webbplatsarkiv i listan och klicka på krysset till höger kan du välja att ta bort ett webbplatsarkiv.

Webbplatsarkiv

Panelen Webbplatsarkiv hittar du på objekten:

• Egenskaper på server