Panelen Information på server

Inloggad som systemanvändare i SiteVision kan du komma åt inställningarna för serverobjektet. Du kan då bland annat skapa nya webbplatser, importera webbplatser via sva-filer, lägga till katalogtjänster mm.

Väljer du Egenskaper på server hittar du kategorierna Allmänt , Sök, Integration och Säkerhet som i sin tur innehåller paneler med inställningar.

Panelen Information innehåller information om servern. Här kan du se när servern skapades, när den ändrades och av vem.

Serverinfo

Du kommer inte åt inställningen om webbplatsen ligger i SiteVision Cloud.

Denna sida publicerades: 2019-02-06