Panelen Information

Inloggad som systemanvändare i SiteVision kan du komma åt inställningarna för serverobjektet. Du kan då bland annat skapa nya webbplatser, importera webbplatser via sva-filer, lägga till katalogtjänster mm.

Väljer du Egenskaper på server hittar du kategorierna Allmänt , Sök, Integration och Säkerhet som i sin tur innehåller paneler med inställningar.

Panelen Information innehåller information om servern. Här kan du se när servern skapades, när den ändrades och av vem.

Serverinfo

En del av det du tidigare hittade under Egenskaper på servern har flyttat till Administrationsläget i SiteVision 4.

Denna funktion kräver att du loggar in med systemanvändaren.

Denna sida publicerades: 2016-04-04