Panelen Information på server

Inloggad som systemanvändare i SiteVision kan du komma åt inställningarna för serverobjektet. Du kan då bland annat skapa nya webbplatser, importera webbplatser via sva-filer, lägga till katalogtjänster mm.

Väljer du Egenskaper på server hittar du kategorierna Allmänt , Sök, Integration och Säkerhet som i sin tur innehåller paneler med inställningar.

Panelen Information innehåller information om servern. Här kan du se när servern skapades, när den ändrades och av vem.

Serverinfo

Denna sida publicerades: 2018-07-19