Lägg till färg - Behörighet

Här kan du styra vem som har behörigheter att använda vissa färger. Här kan du välja att sätta behörigheten på roller eller moduler.

Behörighet, lägg till färg

Roller

Här kan du välja alternativen:

• Kan användas av alla roller- Färgerna finns tillgängliga för alla.
  • Kan endast användas av följande roller - Då visas de roller som finns uppsatta på webbplatsen som en lista. Välj de roller du vill ska få behörighet till färgen.
Roller

Moduler

Här kan du välja alternativen:

• Kan användas av alla moduler- Färgerna finns tillgängliga i alla moduler.
  • Kan endast användas i följande moduler - En lista med alla moduler visas. Välj de moduler du vill ska få behörighet till färgen.
  • Kan inte användas i följande moduler - En lista med alla moduler visas. Välj de moduler du INTE vill ska få behörighet till färgen.
Moduler

Denna funktion kräver att du har behörigheten "Hantera färger".

Denna sida publicerades: 2016-02-12