Lägg till formatmall - Avancerat

Under fliken Avancerat finns möjlighet att lägga till CSS till formatmallen. Här hittar du också css-klassnamnet på formatmallen.

Avancerat

CSS

CSS-klassnamn

Här visas vilket CSS klassnamn som formatmallen har. Namnet genereras automatiskt från formatmallsnamnet, men det går även att skriva in ett eget klassnamn. Namnet kan du referera till vid egenutvecklade moduler eller HTML-kod i HTML-modulen.

Egen styleinformation (CSS/LESS)

Det går att påverka utseendet på formatmallen med hjälp av stilmallar (CSS). Skriv CSS-koden direkt i fältet.

Exempel Egen CSS:Innebär:
text-transform:uppercase;Gör automatiskt versaler av texten
font-weight:300;Anger vilken typ som ska användas vid användande av Google Webfonts
letter-spacing:5px;Ökar avstånd mellan bokstäverna