Nettstedsinstillinger

Nettstedsinnstillinger inneholder de sentrale innstillingene for nettstedet du befinner deg på. Hvis du har et høyere autorisasjonsnivå, kan du blant annet gjøre sikkerhetsinnstillinger, stille inn utseende og nettstedsadresser.

Du har tilgang til nettstedets innstillinger fra alle sider i strukturen, forutsatt at du har riktig autorisasjon.

Webbplatsinställningar i Verktygslisten

Kategorier

Under Nettstedsinnstillinger finnes det syv ulike kategorier av innstillinger, og under disse er det samlet funksjonalitet som hører til hver kategori. Under kategorien Utseende finner du for eksempel innstillinger for farger, stilark med mer.

Översikt över dialogrutan för webbplatinställningar.

Når du åpner dialogboksen Nettstedsinnstillinger, låses nettstedet for redigering av andre brukere. Det betyr at det bare er én bruker om gangen som kan gjøre innstillinger i Nettstedsinnstillinger.

Øverst i dialogboksen finner du viktig informasjon om siden du befinner deg på. Det blå båndet viser for eksempel om siden er låst for redigering og om endringen må publiseres for at den skal gjelde for besøkende.

Webbplatsinställningar - blå bandet som visar om en sida är låst för redigering.

Oversiktspaneler

Øverst i venstre hjørne finner du ikonet Oversiktspaneler. Det lar deg gå tilbake til oversikten over nettstedets innstillinger.

Knappen Översikt paneler i Verktygslisten

Velg panel

Klikk på forstørrelsesglasset for å søke gjennom tilgjengelige innstillinger og paneler. Du kan søke etter navnet på panelet og etter innhold. Hvis du for eksempel vil angi den sekundære adressen til nettstedet, kan du søke etter ordet "adresse" for å finne panelet der du gjør innstillingen.

Knappen Sök panel i Verktygslisten.

Denne funksjonen krever at du har autorisasjonen "Administrer innstillinger for nettstedet".