Kategori Sikkerhet

Nettstedsinnstillinger inneholder de sentrale innstillingene for nettstedet du befinner deg på. Du har tilgang til nettstedets innstillinger fra hvilken som helst side i strukturen, forutsatt at du har riktig autorisasjon.

Du finner disse panelene under Nettstedsinnstillinger og kategorien Sikkerhet:

Denne funksjonen krever at du har autorisasjonen "Håndter innstillinger for nettstedet".