Lägg till mottagare

Sök fram rätt mottagare genom att välja rätt kategori i första listan.

Lägg till fler typer av mottagare

Användare

Sök efter Namn, Användarnamn, Förnamn, Efternamn, E-postadress eller Egen sökfråga.

Lägg till mottagare

Virtuell grupp

Här visas de virtuella grupper du har uppsatta på webbplatsen. Välj en i listan.

Virtuell grupp

E-postadress

Här kan du själv skriva i en valfri e-postadress som ska vara mottagare.

E-postadress som mottagare

Ägare i Publiceringsflöde har inte denna inställning.

Metadata

Här kan du välja ett metadata som pekar ut mottagare. De valbara metadata finns i listan.

Mottagare metadata