Skapa användaren efter att den blivit granskad och godkänd

Användaren måste bekräfta att den e-postadress som denne angett tillhör den personen. Därefter skall någon utpekad person godkänna om användaren skall få bli registrerad. Ett flöde med E-postvalidering (för att bekräfta att e-postadressen är korrekt) -> Granskning -> Skapa användare.

Gör så här:

1) Gå till fliken Arbetsflöde i Användarregistreringen.

2) Klicka på plusknappen för att lägga till ett steg. Lägg till ett Granskningssteg.

Skärmdump på granskningssteg

3) Flytta upp granskningssteget ett snäpp (med hjälp av pil upp-ikonen som ligger under listan) så att det ligger efter E-postvalideringen.

4) Markera granskningssteget och klicka på fliken Ägare och ange den person som ska granska och avgöra om denna användare ska bli registrerad eller inte (tillhör den rätt kundgrupp?).

Granskar användaren

5) Klicka OK. Klart!