Arbetsflöde med enbart steg 1

Om man vill ha ett flöde med användarregistrering med endast det första steget. När användaren, efter att ha fyllt i sina uppgifter, klickat på Gå vidare omdirigeras denne till en annan sida.

Användarregistrering med omdirigering

Gör så här:

1. Under fliken Inställningar tala om vart användarna ska lagras i katalogen.

2. Under fliken Avancerat, kryssa i rutan Aktivera omdirigering efter sändning och klicka på Bläddra. Peka ut valfri sida att omdirigera till.

Omdirigering användarregistrering

3. Klart!

Denna funktion kräver att man har en licens för Selfservice där modulerna Användarprofil, Användarregistrering, Glömt lösenord och Lösenordsbyte ingår.