Skapa användaren på en gång

Inga kontroller görs, användaren blir skapad på en gång när denne fyllt i formuläret. Ett flöde med enbart Skapa användare.

Gör så här:

1) Gå till fliken Arbetsflöde i Användarregistreringen.

2) Markera E-postvalidering och ta bort denna med minusknappen.
Ta bort e-postvalidering

3) Då finns bara två steg kvar: Ny användare och Skapa användare.

4) Markera Skapa användare och fyll eventuellt i en mottagare för notifiering. Klicka på plusknappen för att lägga till en mottagare. Ställ in Ämne och Meddelande under E-postinställningar.

Skapa användare

5) Växla till fliken Meddelande. Fyll i en e-postadress som Avsändare och Länk till annan sida än inloggningssidan, dvs länk till den sida där de skall logga in med sina uppgifter (i detta exempel Kundwebben)

Meddelanden

6. Klart!