Lägg till text i förenklat redigeringsläge

För att lägga till ytterlgiare en text på sidan klickar du på textikonen i verktygslisten högst upp. Markera den modul som ska ligga innan texten. Då kommer texten hamna under det som markerat (i detta fall Rubriken):

Lägg till en ny text

Under rubriken ligger då en ny textmodul med ett blåmarkerat ord Text. Det är bara att börja skriva text i detta fält.

Ett textfält

Flytta en text

Om texten hamnar fel är det bara att hålla nere SHIFT på tangentbordet och drag-droppa texten till rätt plats. Ett svart streck visas på sidan så man vet var man ska släppa texten.

Ta bort text

Det går att ta bort en text på sidan genom att högerklicka på texten och välja alternativet Ta bort textmodul.

Högerklick på texten