Fliken fråga

När du har valt en frågetyp så visas flikar till höger som hör till just den frågan.
Alla frågetyper har två-fem flikar. Tre av dessa flikar ser i princip likadana ut:

Skärmdump på fliken Fråga för frågor

Fråga

Här fyller du i frågan som ska ställas till besökaren. Frågan skrivs ut med formatmallen för texter.

Gör frågan obligatorisk

Kryssar du i denna ruta måste besökaren lämna ett svar på frågan. Frågan kommer då att markeras med en röd asterisk.

Namn

Ovanför frågan kommer detta namn att visas om man väljer att visa det. Kryssar man i Automatiskt numreras frågorna: fråga1, fråga2 osv. Annars kan du välja att skriva dit egna alternativ. Namn skrivs ut med formatmallen för etiketter.

Om du vill att rubrikerna ska vara märkta med rubriknivåer i formuläret så är det namn som ska användas, denna nyttjar befintliga rubriknivåer.