Ny deltagare

Om enkäten är sluten måste man ha skickat ut inloggningsuppgifter till de som skall få delta i enkäten. Detta gör man genom att ange deltagare under fliken Deltagare och där väljer man Ny deltagare och sedan genom fliken Utskick där man skickar en inbjudan till de uppsatta deltagarna.
Skärmdump på länken Ny deltagare
Här får man fylla i Namn och E-post. Lösenordet är förvalt och står ifyllt när man öppnar fliken. Klicka på Lägg till.