Utskrift

Klickar man på utskrift öppnas en sida med en tabell med information om deltagarna. Fönstret för skrivaren öppnas också. Vad som visas är beroende på hur man har ställt in enkäten, denna enkät är inte anonym.
Skärmdump på alternativet Utskrift
OBS! Utskriften tar bara med det som syns. Vill man visa 500 deltagare får man välja det under Antal

OBS! Vill man skriva ut svaren från deltagarna, går man in på fliken Deltagare och ikonen Visa Deltagaren och därefter ikonen Visa svar, där finns en utskriftslänk.