Skriv meddelande

Skriv ett direktmeddelande till någon eller i en kanal genom att markera personens namn eller kanalen. Då visas ett inmatningsfält

Inmatning i modulen Meddelanden

Fyll i text och klicka enter eller på skicka-knappen för att skicka iväg meddelandet.

Emoji

Om du vill lägga till en emoji så klickar du på emojiväljaren längst till vänster. Då visas en emojiväljare.

Emojiväljare

Välj den emoji du vill använda så infogas den i meddelandet.

Meddelande med emoji

Bifoga fil

filuppladdnng i Meddelanden

För att ladda upp en fil kan du göra på två sätt:

• Drag droppa filen till inmatningsfältet
  • Klicka på Bifoga ikoner och bläddra fram filen

Bifogade filer och bilder raderas efter 90 dagar på grund av utrymmesskäl.

Om du vill ta bort filen du just laddade upp till Meddelandet så klickar du på papperskorgsikonen till höger.

GIF

Om du vill lägga till en GIF-bild så klicka på GIF-ikonen så öppnas en vy där du kan söka efter GIF-bilder.

Sök GIF

Välj en bild bland resultatet och klicka på den så visas den som en bifogad fil innan du skickar iväg meddelandet.

Vald GIF i Meddelanden

Resultatet när du skickar blir en stor bild så som när du valde bilden:

Stor GIF vid skickat meddelande

Denna modul kräver licens för Sitevision intranät.