Sökträffar

Skärmdump på fliken Sökträffar

Utseende

Formatmall rubrik

Styr formatmallen på rubriken i sökträffarna.

Formatmall träffutdrag

Styr formatmallen på träffutdraget dvs texten som visas under rubriken i sökträffarna. Vad som ska visas här hämtas från sökindexet.

Antal tecken

Hur många tecken som ska visas i träffutdraget. Standard är 250 tecken.

Visa tidpunkt och storlek

Om man vill visa tidpunkt och storlek under varje träff så kryssar man i denna ruta och väljer vilken formatmall den ska visas med.

Visa sökväg

Om man vill visa sökväg under varje träff så kryssar man i denna ruta och väljer vilken formatmall den ska visas med.

Sökväg, tidpunkt & storlek

Träffmarkering

Bakgrundsfärg varannan träff

Om man vill varannanradsfärga träffarna så kryssar man i denna ruta och väljer färg i dropplistan.

Varannaradsfärgning

Visa träffnumrering

Denna kryssar man i om man önskar numrerade träffar.

Träffnumrering

Visa ikon till vänster om varje träff

Denna kryssar man i om man önskar en dokumentikon till vänster om varje träff.

Ikon vid varje träff

Använd sökordsmarkering

Denna kryssar man i om sökorden skall markeras i sökträffarna. Den är ikryssad som standard och då visas sökträffarna med fet stil.

Bakgrundsfärg

Det går också att ställa in att sökorden ska vara markerade med en färg som man då väljer i dropplistan.

Antal tecken

Hur många tecken som ska visas i träffutdraget om det finns sökordsmarkeringar i träffutdraget. Standard är 200 tecken.

Sökordsmarkering

Sökordsmarkering med fet stil med beige bakgrund