Sökresultat

Skärmdump på fliken Sökresultat

Antal träffar

Visa antal sökträffar

Om man vill visa antal sökträffar så kryssar man i denna ruta och väljer formatmall för denna text. Då visas en text under sökmodulen där det står hur många sökträffar man fick.

Visa antal träffar

"Menade du"

Visa "Menade du"

Om man vill visa stavningsförslag så kryssar man i denna ruta och väljer formatmall för denna text. För att detta ska fungera krävs det att man har aktiverat stavningsförslag på sökindexet.

Sökhjälp inga träffar

Felmeddelanden

Visa felmeddelanden

Om man vill visa felmeddelanden så kryssar man i denna ruta och väljer formatmall för denna text. Om man inte får något resultat av sökningen visas då ett felmeddelande och söktips. Annars visas ingenting.

Uppdelning

Dela upp sökträffar på flera sidor

Om man vill visa dela upp träffarna på flera sidor så kryssar man i denna ruta. Sedan får man välja vart sidnumreringen skall visas:

• Visa träffnavigering ovanför sökträffar
  • Visa träffnavigering nedanför sökträffar
  • Visa träffnavigering ovanför och nedanför sökträffar

Antal träffar per sida

Här ställer man in hur många träffar som skall visas per sida. Exempelvis om man ställer in 10 träffar så visar den 10 träffar och sedan länkar till övriga sidor med träffar.

Formatmall

Här ställer man in formatmall för sidnumreringen.

Sidnumrering