Infoga punktlista

Infoga punktlista hittar du under ikonen Infoga i verktygslisten.

När man klickar på ikonen för punktlista så infogas alltid den vanliga svarta punktlistan. Om man vill ändra den punktlistan till en numrerad lista, markera listan och välj Infoga -> Punktlista-> Numrerad lista.

Det går också att ställa in egna punktlistetyper på webbplatsen. Detta gör man centralt under Egenskaper för webbplats->Utseende ->Punktlistor. Om en administratör har ställt in alternativa punktlistor kan man byta utseende på den vanliga punktlistan till någon annan typ. Det gör man också under Infoga -> Punktlista->Välj den punktlista du vill använda.

Skärmdump på val över punktlistetyp

Återgå till "vanliga punktlistan"

Om man valde exempelvis Numrerad lista och ångrar sig så kan man återgå till den "vanliga punktlistan" genom att välja Vanlig punktlista.

Behörighet! För att lägga till en egna punktlister centralt krävs behörigheten "Egenskaper för webbplats".