Infoga specialtecken

Infoga specialtecken hittar du under ikonen Infoga i verktygslisten.

Om man vill infoga ett specialtecken väljer man detta alternativ. Markerar var specialtecknet ska infogas i texten och välj sedan det tecken som ska infogas. Följande tecken finns:

• Hårt mellanslag (snabbkommando CTRL+Skift+mellanslag)
  • Hårt bindestreck (snabbkommando CTRL+Skift+bindestreck)
  • Mjukt bindestreck
  • Copyright
  • Grader
  • Dubbelpil vänster
  • Dubbelpil höger
  • Promilletecken
  • Euro
  • Registrerat varumärke
  • Varumärke
  • Kort tankstreck
  • Långt tankstreck
  • Upphöjd etta
  • Upphöjd tvåa
  • Upphöjd trea
  • Versala Pi
  • Gemena Pi
  • Mindre än eller lika med
  • Större än eller lika med
Infoga specialtecken
Tillgänglighetstips! Enligt Vägledningen 24-timmarswebben (avsnitt 5.5.9) skall man göra tusentalsavskiljning med fast (hårt) mellanslag. Då använder man specialtecknet för att göra detta.