Papperskorg

I SiteVision finns det en papperskorg och du kommer åt den genom att klicka på bläddra i sidolisten. Papperskorgen ser du i din struktur, under Visa sidor.

Objekt som flyttas till papperskorgen:

• Webbsidor
  • Länksidor
  • Struktursidor
  • Mappar
  • Bilder från bildarkivet
  • Filer från filarkivet
  • Arkiv
Papperskorg

Om du av misstag tar bort något av de objekt som finns listade ovan, hamnar det i papperskorgen. Om du högerklickar på objektet kan du välja Återställ. Objektet läggs då tillbaka på den plats där det låg när det togs bort.

Återställ från papperskorg

Papperskorgens  innehåll indexeras inte, det vill säga är inte sökbart. Varken online eller i redigeringsläget.

Moduler hamnar INTE i papperskorgen.

Denna sida publicerades: 2016-11-22