Dashboard

I Administrationsläget hittar du delar av de inställningar som tidigare fanns under Egenskaper på SiteVision Server. Inställningarna och övervakningen har moderniserats för och förbättrats. I administrationsläget hittar du bland annat en gemensam händelselogg för systemhändelser, loggar, inställningar för klustrade miljöer, webdav, jmx och du kan testa serverns skrivhastighet.

Under Dashboard kan du se om server har problem med minne eller CPU just nu. Grafen visar den senaste minuten. Här kan du även testa hur snabb servern är.

Dashboard

Benchmark cassandra read and write

Om du klickar på knappen Measure så skriver systemet till cassandra och mäter hur lång tid det tar. Tänk på att kluster går långsammare då den skriver till alla noder.

Det värde som är mest intressant är throughputen på de små skrivningarna (100k 500 times) då vi mest gör mindre skrivningar i SiteVision.

Du kommer inte åt inställningen om webbplatsen ligger i SiteVision Cloud.

Du behöver logga in med systemanvändaren för att komma åt den här funktionen.