Thread dump

I Administrationsläget hittar du delar av de inställningar som tidigare fanns under Egenskaper på SiteVision Server. Inställningarna och övervakningen har moderniserats för och förbättrats. I administrationsläget hittar du bland annat en gemensam händelselogg för systemhändelser, loggar, inställningar för klustrade miljöer, webdav, jmx och du kan testa serverns skrivhastighet.

Under Thread dump kan du se vilka trådar som arbetar i SiteVision. De som är markerad med fet stil är de trådar som har CPU-tid just nu.

Här kan du få information om sådant som "Står alla trådar på samma sak? Kör någon ett skript?"

Tråddump

Denna funktion kräver att du loggar in med systemanvändaren.

Denna sida publicerades: 2017-03-09