WebDav

I Administrationsläget hittar du delar av de inställningar som tidigare fanns under Egenskaper på SiteVision Server. Inställningarna och övervakningen har moderniserats för och förbättrats. I administrationsläget hittar du bland annat en gemensam händelselogg för systemhändelser, loggar, inställningar för klustrade miljöer, webdav, jmx och du kan testa serverns skrivhastigheten.

WebDav (WWW Distributed Authoring and Versioning) är en standard för att underlätta förvaltning och redigering av filer och dokument som lagras på servrar. Via WebDav i SiteVision kommer du åt bland annat loggar, bakuper, filer, bilder, exportfiler och information om sökindexet.

webdav

Exempel på kategorier:

• log - systemloggar, mailloggar och besöksloggar för webbplatser på servern
  • archive - .sva-filer som skapas vid en export av en webbplats
  • backup - nattens backuper av databasen
  • export - filer som genereras vid en html-export

Denna funktion kräver att du loggar in med systemanvändaren.

Denna sida publicerades: 2017-03-09