Cassandra

I Administrationsläget hittar du delar av de inställningar som tidigare fanns under Egenskaper på SiteVision Server. Inställningarna och övervakningen har moderniserats för och förbättrats. I administrationsläget hittar du bland annat en gemensam händelselogg för systemhändelser, loggar, inställningar för klustrade miljöer, webdav, jmx och du kan testa serverns skrivhastighet.

Under Cassandra kan du läsa ut information direkt från databasen. Du kan ställa frågor mot vissa kolumner beroende på vad du söker för information. Här kan du tillexempel hitta filer i databasen via Files.

Cassandra

Denna funktion kräver att du loggar in med systemanvändaren.

Denna sida publicerades: 2017-03-09