Sitevision intranettmaler

Her finner du dokumentasjonen for det nye intranettet. Dokumentasjonen fokuserer på å beskrive intranettets struktur, maler og sentrale funksjoner. Det betyr at hvis det for eksempel finnes dokumentasjon på hjelpewebben for en modul eller en generell innstilling, vil du bli henvist dit med en lenke.

Har du noen spørsmål?

Ikke nøl med å kontakte oss. Fyll ut skjemaet eller send en e-post til cs@sitevision.se.

Kontaktuppgifter
Kontaktuppgifter

Dokumentasjon oppdatert 2023-02-22