Samarbeidsfunksjoner

Startsida

Samarbeidsfunksjonene på intranettet hjelper deg med å skape en digital plattform der alle ansatte er involvert og enkelt kan..:

• finne den informasjonen og de tjenestene de trenger
  • samarbeide i grupper
  • kommentere, tagge og følge med på hva som skjer via statusoppdateringer og aktivitetsstrømmer.

En viktig del av det sosiale intranettet er gruppene som det sosiale samarbeidet foregår gjennom. Sitevision Intranet gjør det enkelt å komme i gang og opprette grupper. Hver bruker har sin egen personlige profilside. Via profilsiden er det mulig å finne kompetanse og samhandle med kolleger.

Ta en titt på de ulike delene som er knyttet til de sosiale delene av intranettet via listen ovenfor.